CubeSelect is sofware die uitermate geschikt is voor werving en selectie bureaus. Relatiebeheer met opdrachtgevers, relatiebeheer met kandidaten, en stapsgewijs bemiddelingstrajecten begeleiden.

Uniek aan CubeSelect is de eenvoud en inzichtelijkheid.
Onverwacht de bemiddelingen van een collega overnemen is zeer eenvoudig met CubeSelect. Je hebt direct inzicht in de lopende bemiddelingen en andere acties die je collega op de planning heeft staan.

De nadruk binnen CubeSelect ligt bij het samenkomen van opdracht en kandidaten. Het proces van het bemiddelen. Dit proces in ingericht in verschillende stappen. Bijvoorbeeld de intake met een kandidaat, een eerste, tweede of derde sollicitatie ronde, wel of geen assesment. Deze stappen zijn gaandeweg het proces te kiezen.Bij het volgen van het proces wordt het de consultant zo makkelijk mogelijk gemaakt. Door middel van verschillende templates kunnen uitnodigingen, afspraken, cv presentaties en functieprofielen met een druk op de knop worden verzonden naar kanddiaat en contactpersoon. Geen administratieve rompslomp maar procesondersteuning die je helpt bij het succesvol plaatsen van de juiste kandidaat.

Contactgegevens

Neem contact op met Bluecube

tel. 085 273 3597
info@cubeselect.nl

Wat is CubeSelect?

CubeSelect is software voor werving en selectiebureaus. Het is zowel een kandidaatvolgsysteem als een relatiebeheersysteem, dat helpt bij het maken van de juiste match.