Case: Expand Human Capital Management


Expand Human Capital Management werft, selecteert en detacheert hooggekwalificeerde professionals in HR management. In hun vakgebied behoren ze tot de toonaangevende bureaus van Nederland.

Expand is een bureau met een behoorlijke staat van dienst. Opgericht in 1995 waarbij het de eerste jaren onder de vleugels van Vedior heeft geopereerd. Er werd gebruik gemaakt van een softwarepakket dat zoveel mogelijheden bood, dat het eerder als belastend dan als prettig werd ervaren. E-mail en de website waren al volledig geintegreerd, dat was ook een vereiste bij de pakketselectie.

De gegevens verhuizen mee

Expand heeft in de loop der jaren grote hoeveelheden data verzameld. Gegevens van kandidaten, bedrijven en contacpersonen, met soms zeer uitgebreide historische informatie. Deze informatie, meer dan 25.000 dossiers, is geconverteerd en inzichtelijk gemaakt in CubeSelect.

Website, CV database, proceduremanagement

Expand maakt gebruik van CubeSelect in zijn meest uitgebreide vorm. Zo is CubeSelect volledig geintegreerd met de website www.expand.nl. Reageert een kandidaat op een vacature, dan staat deze reactie direct op de actielijst van de vacaturehouder. Het plaatsen van vacatures op de website gaat heel eenvoudig vanuit CubeSelect.

De oplossingen bij Expand

  • E-mail integratie inclusief synchronisatie met mobiele telefoons
  • Teamagenda inclusief synchronisatie met mobiele telefoons
  • CubeCMS: het Content Management Systeem
  • CubeSelect
  • E-mail tool voor het versturen van nieuwsbrieven en mailings
  • Facturatiemodule
  • HR flow voor het vastleggen van bijvoorbeeld de vakantiekaart van eigen medewerkers.

Contactgegevens

Neem contact op met Bluecube

tel. 085 273 3597
info@cubeselect.nl

Vanaf 29 euro per maand

U gebruikt CubeSelect al vanaf 29 euro per maand. Inclusief support, hosting en e-mail.

Wat is CubeSelect?

CubeSelect is software voor werving en selectiebureaus. Het is zowel een kandidaatvolgsysteem als een relatiebeheersysteem, dat helpt bij het maken van de juiste match.