Case: Recruiters aan de Rijn


Logo Recruiters aan de Rijn (recruiterslogo.jpg)Recruiters aan de Rijn is specialist in werving en selectie van midden en hoger opgeleid personeel in management en 
staffuncties.

Recruiters aan de Rijn is bewust een klein, flexibel en slagvaardig werving en selectie bureau. Ze gaan niet voor de grote getallen maar voor de toegevoegde waarde voor de klant. Vanuit die gedachte bestond de behoefte aan een systeem dat hen helpt de gemaakte afspraken op een overzichtelijke en makkelijke manier op te kunnen volgen.

Recruiters aan de Rijn heeft gekozen voor de werving en selectie module met e-mailfunctionaliteit. Daarnaast gebruiken zij een eigen website en een eigen e-mail systeem. Bij ingebruikname van CubeSelect zijn alle bestaande bestanden met kandidaten, contactpersonen en bedrijfsgegevens geconverteerd naar CubeSelect. 

De consultants van Recruiters aan de Rijn zijn in een vroeg stadium betrokken geweest bij de ontwikkeling van CubeSelect. Met meer dan 15 jaar ervaring bij verschillende werving en selectie bedrijven hebben zij gewerkt met diverse pakketten en kennen ze de voor- en nadelen ervan.

Cubeselect heeft de krachten van al deze pakketten gebundeld en daar de processtappen van een bemiddeling aan toegevoegd. Zo zijn we tot een oplossing gekomen, die de gebruikers ondersteunt in hun dagelijks werk.

 

 

Contactgegevens

Neem contact op met Bluecube

tel. 085 273 3597
info@cubeselect.nl

Vanaf 29 euro per maand

U gebruikt CubeSelect al vanaf 29 euro per maand. Inclusief support, hosting en e-mail.

Wat is CubeSelect?

CubeSelect is software voor werving en selectiebureaus. Het is zowel een kandidaatvolgsysteem als een relatiebeheersysteem, dat helpt bij het maken van de juiste match.