Onze klanten


Wij geloven in een wisselwerking met onze klanten. Zij weten wat er in de markt te koop is en kennen hun eigen behoeftes het beste. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en brengen regelmatig updates uit om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen.

CubeSelect is een flexibel systeem

CubeSelect wordt precies zo afgeleverd als de klant het wil

Een uitgebreide scan van de huidige middelen is altijd onze eerste stap. Bevallen bepaalde zaken goed, zoals bijvoorbeeld de e-mail omgeving, dan kan deze gewoon gebruikt blijven worden. CubeSelect is hierin de volgende factor, niet de bepalende.

Het verhaal achter een implementatie

In de volgende cases kunt u lezen hoe we CubeSelect hebben afgestemd op de specifieke wensen van klanten.

logo expand mono (expand.jpg) Expand Human Capital Management gebruikt de meest uitgebreide vorm van CubeSelect. Van CV database tot volledige website integratie.
Recruiters aan de Rijn (radr.jpg) Recruiters aan de Rijn hadden hun zaakjes al goed op orde, maar zochten een no-nonsense partner voor het opbouwen van hun CV bestand en een snelle manier om actieve bemiddelingen te volgen. Ze kwamen uit bij CubeSelect.

 

 

Contactgegevens

Neem contact op met Bluecube

tel. 085 273 3597
info@cubeselect.nl

Vanaf 29 euro per maand

U gebruikt CubeSelect al vanaf 29 euro per maand. Inclusief support, hosting en e-mail.

Wat is CubeSelect?

CubeSelect is software voor werving en selectiebureaus. Het is zowel een kandidaatvolgsysteem als een relatiebeheersysteem, dat helpt bij het maken van de juiste match.